2 ord – motsatt mening

Oppgave 2 for uke 8:

Du skal formidle budskapet av to ord med motsatt mening i én og samme komposisjon. Bruk font, egne komponerte elementer og bilder fra bildearkivet du har begynt å jobbe med. Tenk nøye gjennom bruken av design prinsipper!

I dette fotografiet passet ordene: bevegelse – rolig. Bladene i bildet er i bevegelse, mens jentene er rolige/frosset. Det blir det sammen som lang og kort lukkertid; hvor man kan lage en illusjon av bevegelse, eller fryse bevegelsen/objektene. Bildet representerer høsten; et aktuelt tema, som viser hvor fargerik og spennende september-oktober måneden er.

Nå er det mange flotte motiver ute i naturen, som venter på å bli fanget av entusiastiske fotografer! Vi har mye å glede oss over, spesielt hvor vakker høsten er.

Ovenfor er design prinsippene presentert, størrelse, kamera og objektiv.
Jeg kunne jobbet mer i Photoshop med egne komponerte elementer, men jeg har begrenset tiden til hver oppgave nå siden jeg henger etter.

Imorgen starter jeg på denne ukens oppgaver, Obligatorisk oppgave 4-Layout, Mappevurdering og Prosjekteksamen, det blir litt av en utfordring! Blir en del å sette seg inn i og arbeide med, og mye spennende jeg skal poste fremover.

– Annette B. D.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s